Onze medewerkers

We zijn inmiddels met meer dat 10 medewerkers een flinke club geworden. Dat moet ook want naast het reparatiewerk moeten de klanten opgevangen worden, moet de administratie bijgehouden worden en moeten onze medewerkers en klanten van koffie en thee voorzien worden. Aan het eind van de middag of avond moeten alle spullen weer opgeborgen worden en moet de ruimte vrijgemaakt worden voor andere wijkactiviteiten.

We zijn een club van handige techneuten. De meesten van ons zijn elektrotechnisch of mechanisch geschoold en hebben in de loop der jaren voor langere of kortere tijd iets met Philips gehad. We zijn in Eindhoven nietwaar? Daarom weten we met Philips apparaten doorgaans ook goed raad. De meesten van onze medewerkers zijn gepensioneerd. Bij elkaar hebben we meer dan 500 jaar ervaring met technische en aanverwante zaken.

Wat we verder met elkaar gemeen hebben is dat we met veel plezier in het Repair Café werken en dat we u graag helpen bij het gebruik en onderhoud van uw spullen. Dat verlengt de levensduur van uw dierbare bezittingen. Zo worden ze minder snel afgedankt. Dat is goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.

We repareren veel elektrische apparaten, maar ook met de meeste reparatieklussen op het gebied van meubilair, speelgoed en tuingereedschap weten we doorgaans goed raad. Onze naaldvak sectie kan de meest voorkomende problemen met textiel oplossen en enkele van onze techneuten zijn bedreven in het oplossen van problemen met computers, tablets en telefoons, en met apparaten waar een lens in zit zoals foto-, film-, en videocamera’s en projectoren.

Gemiddeld lossen we twee van de drie problemen voor u op. U bent van harte welkom !!